hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızıl Goncalar Ayza kimdir? Ayza'yı oynayan Melisa Doğu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Kızıl Goncalar Ayza kimdir Ayzayı oynayan Melisa Doğu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kızıl Goncalar Ayza karakteri merak uyandırdı. Kızıl Goncalar, Gold Film imzalı, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer almaktadır.Melisa Doğu sevilen dizide Ayza karakterine hayat veriyor. Peki ama Melisa Doğu kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kızıl Goncalar Ayza karakterini canlandıran Melisa Doğu gündemde… FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Melisa Doğu yaşamına dair merak edilenler haberimizde… 

    Kızıl Goncalar Ayza kimdir?

    Kızıl Goncalar dizisinde Ayza'yı Melisa Doğu canlandırıyor. 

    Melisa Doğu kimdir? 

    1981 yılında İstanbul’da doğan oyuncu 14 yaşında modellik ve oyunculuk yapmaya başlamıştır. Türkiye’de podyuma çıkan en genç modeldir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandıktan sonra modelliği bırakmıştır. Oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve oyuncu koçluğu da yapmaktadır.

    Bugüne kadar Şöhret, Şölen, Çatı Katı, Doktorlar, Avrupa Yakası, Geniş Aile, Yıldız Masalı, Kanıt, Yıldızın Parlasın, Kötü Yol, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Kocamın Ailesi Ateş Böceği, Yasak Elma, Gen, Gloryhole, Modern Zamanlarda Bir Yer, Yanımda Kal gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.
    Eksik Zamanlar, Arap Gecesi, 3. Türden Yakın İlişkiler / Başlangıç, Kalp Düğümü, Nereye Gitti Bütün Çiçekler oynadığı tiyatro oyunlarıdır. Melisa Doğan, Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisinde Ayten Yenge karakterini canlandırmaktadır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow