hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! İnci Taneleri'nde Türküler Geçidi!

    Kübra Ünlü yazdı İnci Tanelerinde Türküler Geçidi
    expand

    Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” ekrana geldi. Yayına girdiği günden itibaren büyük beğeni kazanan dizi kısa sürede yüksek izlenme oranlarına sahip oldu. Her hafta farklı bir hikâye ile karşımıza gelen dizinin ana konusu aile ilişkileri ve onların hayata yansımaları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrolünü üstlenerek kaleme aldığı dizinin senaryo içerisinde seslendirilen türküler ise dizinin müdavimlerinin severek takipte oldukları bir alan oldu. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi yeni bölümü yine izleyenleri bir yandan tebessüm ettirirken diğer yandan gözyaşları ile buluşturdu.

    Yeni bölümde Azem’in rüyasında kızını görmesi kendisini olduğu gibi Kasım’ı da heyecanlandırdı. Olası yorumların hepsi kızı ile de buluşacağı üzerine şekillendi.

    Diğer taraftan Dilberin oğlu Alişan’a kavuşması ise son iki bölümde tüm karakterlerin ana sevinç kaynağı olmaya devam etti. Zahir’in çocuğu yeniden geri alacağına yönelik tehdit telefonları ise yine devam etti.

    İzleyenlerin göz yaşlarına gark olduğu an ise Azem’in oğlu ile otopark içinde ayak üstü gerçekleştirdiği konuşma oldu. Azem’in aslında ismi Özgür olan oğlu ile yaptığı bu konuşma dizin ilerleyecek yönünü de gösterir bir biçimdeydi. Baba-oğulun yıllar sonra bir araya gelip sarılması duygusal anlara sahne oldu. Oğlunu sakin kalması konusunda uyaran Azem, onunla uzun uzun sohbet etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür, bir gün bu acı dolu hikâyeyi derdest edip yeni bir hikâye yazacağız. Oğlum ben senin ‘babacığım, babacığım’ diye peşinden koştuğun adamım. Sen annenle aşkımıza şahit değil miydin, bana iyi bak. Var mıydı böyle bir sebep?”

    Özgür ise ‘sen yapmadıysan, kim yaptı’ diye annesinin katilini sordu. Azem, cevap vermekten kaçınıp ‘Ablanı bulacağız, oturup konuşacağız. Her şeyi anlatacağım ama ne olur o günden önce sorma anlatamam’ dedi.

    Tüm bu yaşananlara tanık olan Hatice ise olanları kendi dünyasında değerlendirip, Hocanın kendisine aktaracağı zamana kadar, hiçbir şeyi bilmiyormuş gibi davranmaya devam etti. Azem olanların farkındalığını ise Hatice kendisini gideceği yere bırakacağı bir yol üstü sohbetinde detayları ile anlattı. İkili aralarında geçen sohbetin ve gerçeklerin en azından bir süre daha aralarında kalması adına sözleşti.

    Dilber ise yaşadıklarına hayatın inişli çıkışlı yollarında temiz çözümler bulamayınca yasa dışı yollardan çözümler bulma girişimlerinde bulunmaya karar verdi. Dilber, Zerre ’den silah bulmasını istedi. Dilber zor durumda kalırsa Zahir’i vuracağını söyledi. Tüm bu süreç içerisine Piraye’nin dahli Dilberin canını sıksa da Piraye’de Azem’e yeni bir iş teklifiyle geldi.

    Sahte belgeler düzenleten Azem Piraye’nin is teklifini yalanlar ağı içerisinde sürdürmeye devam etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azem’i Dilber hususunda defalarca uyaran Nergis tembihlerine devam etti. Kasım ve Nergis arasında tartışmaya dönen bu ilişki için Kasım’ın yaşanılanın bir “aşk” olduğunu söylemesi ise ikili arsında sert rüzgarların esmesine sebep oldu.

    Dilber ve arkadaşının kendilerince işletmek istedikleri silah alma planları sadece sohbet aşamasında kaldı. Dilberi yaşaması mümkün olan suç ile ilgili uyaran Azem konuyla ilgili tüm bildiklerini paylaştı. Bir gece otel odasında Dilberin odasından gelen sesler üzerine Azem’de Dilber ve arkadaşının okuduğu türkülere eşlik etti. Kederli anların yaşandığı sahneler ise sosyal medyanın gündemine düştü.

    Bölüm sonunda ise; Sırat’ın adamı Berzan, Özgür’ün mekanına gitti. Berzan, Sırat’ın rahat durmayacağını Özgür’e söyleyip uyarıda bulundu; ‘Ben orada çalışıyorum ama sizin düşmanınız değilim bilin istedim’Zahir’in kardeşi Şahin, Dilber’in yanına gidip Alişan’ı istedi. Abisinin mesajını ileten Şahin, Dilber’in tepkisiyle karşılaştı. Piraye, Azem’e yeni bir teklifte bulunup iş yerine gitmek yerine evde çalışabileceğini söyledi. Azem de danışmanlık işini kabul etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azem yeni işini dostlarıyla paylaştı. Endişelerini de dile getiren Azem, ‘gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır’ dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow