hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! İnci Taneleri'nde Yürekler Oğullar İçin Yandı!

    Kübra Ünlü yazdı İnci Tanelerinde Yürekler Oğullar İçin Yandı
    expand

    Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi İnci Taneleri dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme alıp baş rolünü oynadığı dizi, izlenme oranlarında geceyi yine zirvede tamamladı. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’nın başrolleri paylaştığı dizi aynı zamanda sosyal medyanın da gündemine oturdu.

    Dizinin bu bölümde öne çıkanı “oğullar” oldu…

    Azem ve Dilber’in oğullarının başlarına gelenler aynı acıdan geçen ikiliyi birbirine bağlamaya devam etti.

    Azem'in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Zahir'in otele gelip Dilber'in oğlu Alişan'ı götürmesi duygu dolu anlar yaşattı.

    Göz yaşlarının dizginlenemediği dakikalarda ise sosyal medyada sahneler oldukça konuşulmaya başlandı.

    Dizinin ilk dakikalarında oğlu ile vefat eden eşinin kabrine giden Azem tutabildiği sözün ancak yarısını halledebildiğini eşinin mezarı başında söylerken diğer taraftan annesinin ölüm sebebini öğrenemediği sürece Azem’le görüşmeyeceğini söyleyen Özgür’ün ise kafası da gönlü de karışmaya başladı.

    Oğluyla birlikte karısının mezarına giden ikili, Cihan'ın annesinin gerçek katilini öğrenme arayışına girmesi Cihan'ı tehlikeli bir durumun içine sürükledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azem yaşananlardan sonra otele döndü. Dilber oğlu Alişan'ın ondan matematik öğretmesini istediğini söyledi. Dilber bu konuda çok iyi olmadığından Azem'den bunu yapmasını rica etti. Dilber çocuğuna ders veren Azem'e 'Bir ev tutarsak sen de oturacak mısın bizimle?' diye sordu. Azem şu an önemli olanın Alişan olduğunu söyledi.

    Dilber oğlu Alişan'ın eğitiminin devam etmesi için bir okulla görüşmeye geldi. Dilber okul müdüresi Zühal ile görüşürken işini söyleyince Zühal'in tavrı değişti, doluluktan ötürü Alişan'ı okula kabul edemeyeceğini söyledi.Zühal'in tavrının değiştiğini fark eden Dilber, çıkmak üzereyken 'Çocuğumun okuluyla benim yaptığım işin ne alakası var?' diye sordu. Zühal, 'Dilber Hanım, yaptığınız işin çocuğunuzun hayatıyla çok ilgisi var.' cevabını verdi.

    Piraye'yi Ayça'nın müdürü aradı, ödevlerini yapmadığını ifade etti. Piraye ise tekrar Azem ile bu konuyu çözmek istedi.

    Piraye kızına ödevlerini yapmasını söyleyince Ayça, Azem hocasının eve ödev vermenin doğru bir yöntem olmadığını söyledi

    Diğer taraftan Piraye’nin ağabeyi Azem’in peşine gizlice bir adam taktı. Ancak Piraye’nin çalışanlarından olunca bu takibin sebebini gelip patronuna anlatıp Azem konusunda çektiği fotoğraflarla uyarıda bulunması Piraye’yi endişelendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sırat'ın adamları Cihan ve Sevgilisi kahvehanede otururlarken kahvehaneyi basarak Cihan’ı götürdüler. Sırat'ın sağ kolu Berzan, Cihan'ın yanına gelerek Sırat'ın konuşmak istediğini söyleyerek 'Bu bir rica değil' dedi. Berzan şartlarını söylemek için Necmi'yi aradı. Necmi telefonu açınca Azem devreye girdi, Sırat da babasının açtığını öğrenince telefonu eline aldı. Şartları sıralayan Sırat, "Yarın sabah otoparkı boşaltıyorsun, gerçek sahibine, bana geri veriyorsunuz, dedi.

    Azem ile Necmi, daha önce Cihan'ı uyaran Berzan'la görüşme ayarlayarak ondan yardım istedi. Berzan'ın da yardımıyla Azem ile Sırat otoparkta yan yana geldi. Sırat, Cihan'ı serbest bırakmak için

    herkesin içinde özür dilemesini istedi. Sırat'ın patronunun sevgilisiyle olan yakın anlarının kaydını gösteren Azem, bunları patronu görmek istemiyorsa Cihan'ı serbest bırakması gerektiğini söylemesiyle Cihan serbest bırakıldı.

    Kaportacı dükkânlarına kadar oğlunu getiren Azem, Cihan’ın sevgilisinin gelmesiyle oradan ayrıldı. Oğlunu başına gelenler sırasında diğer taraftan da Dilber’in oğlu babası Zahir tarafından Dilber’in otel odasından kaçırıldı. Kaçıranın Zahir, kaçırılanının da Alişan olduğunu çok sonra fark eden Dilber ise yaşadıklarıyla bir kez daha yıkıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dizinin finalinde ise Azim’in karısının mezarı başında dua eden kadın silueti ise bir çok kuşkulu soruyu zihinlere getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow