hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! 'Katil babanın katil oğlu'

    Kübra Ünlü yazdı Katil babanın katil oğlu
    expand

    Kanal D izleyenlerinin yeni bölümünü heyecanla bekledikleri Taş Kağıt Makas yedinci bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümüyle adeta müdavimlerini büyüleyen dizinin “Hayatın Oyunu” alt başlığı ise artık can bulmaya başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' a yeni bölümle birlikte kadrosuna Ece Sükan katıldı. Neslihan Öncü karakterini canlandıracak olan Sükan bir “haber spikeri” olarak dizide karşımıza çıktı.

    Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin üstlenirken, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Taşezen bulunuyor.

    Dizinin ana konusu Ekin Koç’un hayat verdiği Umut’un adalet için verdiği savaş sırasında hastalığından ötürü hafızasında sahip olduğu üstün yetenek ile hayatın oyunları içerisinde bir baba – oğul hikayesi demek mümkün.

    Dizi ile birlikte gündeme gelen ve kamuoyunun daha yakından öğrendiği hastalığın adı ise Hipertimezi. Sıra dışı bir hafıza yeteneği geliştiren hastaların en büyük özellikleri ise diziye konu alınan kısım oldu. Yaşamın en küçük ayrıntılarına ait tüm detaylarını zihinde taşınıyor ve dün gibi hatırlanıyor olması.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte yedinci bölümüyle ekrana gelen Kanal D’nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas – Hayatın Oyunu ise bundan sonraki bölümlerinde bu detaylara girerek yeni olayları açığa çıkaracak.

    Yeni bölümde yaşananlara gelecek olursak, tam olarak yurt dışına kaçma eylemlerini gerçekleştirmek olan Fecir ve Rüya ekranda gördükleri haber üzerine şaşkına döndüler.

    Diğer taraftan Harun’un Fecir’e hesap sorması ve Umut’a yapılanları hepsinin Kadir’in planlamasına ait olduğunu haykırması ise geceye damgasını vuran sahnelerdendi.

    Diğer bir gelişme ise Fecir’in hapishanede bulunan Rıza’yı ziyaret etmesi oldu.

    Alev, Süreyya'nın yanında savcı yardımcılığına başladı.

    Harun, Umut'un izine ulaşmaya çalıştı.

    Rüya, ailesiyle Rıza ve Umut arasında ne yaşandığını öğrenmeye çalıştı. Harun , savcı Süreyya'nın Emirkıran'lara çalıştığını fark ettiğini belirterek Umut konusunda uyarıda bulundu. Umut, Fecir'i arayarak elinde Tarık Yalman'dan aldığı belgeler olduğunu, eğer gerçek katili teslim etmezlerse ailesinin tüm kirli işlerini ifşa edeceğini söyledi.

    Kadri, Harun'un Rıza için yaptıklarını Umut'a söyledi.

    Fecir bu karmaşada almak istediği o belleğe ulaşmayı başardı.

    Fecir’in yaptıkları bu kadarla da kalmadı, Umut’un söylediklerini hazmedemeyen Fecir dizinin son dakikalarında Umut’a silah doğrultu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow