hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bu akşam var mı yok mu? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi neden yok? 8 Nisan 2024 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman?

    Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bu akşam var mı yok mu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi neden yok 8 Nisan 2024 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman
    expand

    Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi bugün niye yok? sorusu gündemde. TRT 1'nin reyting rekortmeni dizisinin 8 Nisan 2024 Pazartesi akşamı ekrana gelip gelmeyeceği sorgulanıyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü yerine Vizontele'nin yer alması izleyicileri merak ettirdi. İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm bilgilerine dair detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yapımcılığını Türkiye'nin Akli Film ile Ansari ve Shah Films'in üstlendiği bir Türk televizyon dizisidir. Dizi Eyyubi hanedanının kurucusu Selahaddin Eyyubi'nin hayatını konu alıyor. Televizyon dizisinin yapımına 2022 yazında başlandı. Peki ama Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bu akşam yok mu? 

    Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bugün neden yok? 

    Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Bayram tatili nedeniyle çekimlerine ara verilen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümü 15 Nisan yayınlanacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow