Mehmet Ali Erbil'in kardeşi: Can sıkıcı bir haber veriyorum
1 aydır yoğun bakımda olan şovmen Mehmet Ali Erbil uyandırıldı. Sağlığında büyük ölçüde iyileşme görülen Erbil için bünye güçlendirme tedavisine başlanacak.
Haberin Devamı
/

Mehmet Ali Erbil 1 ay önce evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak hastaneye kaldırılmıştı.
/

Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti.
Haberin Devamı
/

Acil ameliyat olan Erbil yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Erbil, 16 yıl sonra nükseden travma sonucu kaçış sendorumu tedaviye cevap vermesi daha zorlaştırmıştı. Uyutularak tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmişti.
/

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, sağlık durumu iyiye giden, büyük ölçüde iyileşme gösteren Mehmet Ali Erbil, dün uyandırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Bünyesi zayıf düşen Mehmet Ali Erbil bir süre daha yoğun bakımda kaldıktan sonra güçlenmesi yönünde tedavi uygulanacak.
Mehmet Ali Erbil'in son durumunu doktor kardeşi Yeşim Erbil, anlattı:
/

Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir."
Haberin Devamı
Haberin Devamı