Mehmet Günsür: Bu bir Don Kişot hikayesi
Oyuncu Mehmet Günsür 22 Aralık’ta vizyona girecek olan filmi Martıların Efendisi’yle ilgili soruları yanıtladı. Günsür, yapım için “Bu bir gişe filmi değil, bir Don Kişot hikayesi” dedi.
Haberin Devamı
/

Hürriyet'in haberine göre oyuncu Mehmet Günsür, önceki gün bir dergi için Nişantaşı’nda fotoğraf çekimi yaptı. Çekimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, ailesi İtalya’da yaşadığından Roma ve İstanbul arasında mekik dokuduğunu söyledi: “Eve gitmesem çocuklarım darılır. Haftada iki kez Roma’ya gidip geliyorum.”
/

Günsür, başrolünde oynadığı, 22 Aralık’ta vizyona girecek yeni filmi “Martıların Efendisi” hakkında da konuştu: “Biz filmi çok sevdik. Ben fiziksel yönü ön planda olan bir karakteri canlandırdım.
Haberin Devamı
/

‘Martıların Efendisi’ni gişe filmi olarak görmüyoruz. Çok izlensin istiyoruz ama diğer filmlerle farklı kulvardayız.
/

Gişeyi düşünmeden hikayemizi anlatmak istedik, sanatsal yönü olan bir film yaptık. Bu, bir romantik komediye gidermiş gibi gidilecek bir film değil. Başka bir film, başka bir hikâye. Don Kişot hikâyesi aslında; bir adam ve karşısında bir dünya.”
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı