Memleketinde fabrika kurmuştu! Berdan Mardini: Her şey yolunda

Ünlü türkücü Berdan Mardini alışveriş yaparken görüntülendi. Mardini, memleketi Mardin'de 2018 yılında kurduğu kozmetik firması hakkında gelen soruları yanıtladı.
Berdan Mardini, geçtiğimiz gün popüler bir avm’de muhabirlerin objektiflerine takıldı. Dünyaca ünlü markaların vitrinlerine göz gezdirerek çeşitli mağazalardan alışveriş yapan sanatçı, alışveriş turu sırasında sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Hayranlarını kırmayarak her biriyle fotoğraf çekilen Mardini, güler yüzlü ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Muhabirlerin ayaküstü sorularını yanıtlamayı da ihmal etmeyen sanatçı, yakın zamanda kurduğu Mardini Kozmetik hakkında gelen sorulara, “Her şey yolunda, kurduğumuz tesiste üretim yapmaya ve halka sunmaya devam ediyoruz. Mardin’den dünyaya açılmak hâlâ en büyük arzularımızdan birisi, bunun mücadelesini vermeye devam ediyoruz,” ifadelerinde bulundu.
Ayaküstü röportajın ardından alışveriş turunu tamamlayan sanatçı, sonrasında vale noktasından özel aracıyla alandan ayrıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Çekim sırasında korku dolu anlar! Buse Varol tuvalette mahsur kaldı

Peş peşe paylaşımlar geldi! Demet Özdemir’in tatil rotası netleşti

BEYAZ’LA JOKER’DE NEFESLER TUTULUYOR! BİR SORUYLA 3 MİLYON HEYECANI

Meryem Uzerli’nin küçük kızı Lily 5 yaşına girdi!

Doğal güzelliğiyle dikkat çekti! Esra Dermancıoğlu’nun kızı Refia sanal medyada gündem oldu