Meral Kaplan'a şok! Eşinin aleyhine konuştu: Önce Meral saldırdı

Meral Kaplan ile Moldova uyruklu bakıcı Volcova Matrıona (60) arasında ‘basit yaralama ve hakaret’ suçlarından karşılıklı olarak açılan dava, İstanbul 51. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kaplan’ın boşanma aşamasında olduğu Erhan Kanioğlu, duruşmada eşinin aleyhine tanıklık yaptı. Olay sırasında evde olduğunu belirten Kanioğlu, “Kadına önce Meral saldırdı. Kadın yere düştü, dizinden yaralandı. Engel olmaya çalıştığımda, bana onu desteklediğimi söyleyerek evden ayrıldı” dedi.
Mahkeme duruşmayı erteledi.
Meral Kaplan çıkışta yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Olay günü darp edildim. O evden yalınayak kaçmaya çalıştım. Beni eve kilitlediler. Ben Erhan’ın dördüncü eşiyim. Çalışanlar özel hayatını çok iyi bildiği için eşim onları destekliyor.” (Hürriyet)
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sırrı Süreyya Önder'in ölümü sonrası ünlülerden 'başsağlığı' mesajları: 'MEKANI CENNET OLSUN'
Çağla Şıkel’in ev hali! 'Kim der ki 46 yaşında!'
Ozzy Osbourne'dan sevenlerini üzen karar! 'Bir otel odasında ölmek istemiyorum'
Galatasaray'ın yıldızı Icardi aşka geldi: ‘Seninle olduğum sürece, nerede olduğumuzun önemi yok!’
Simge Ünal’a bir şok daha! ESKİ SAPIĞI YİNE HORTLADI