hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müge Anlı eşi (kocası) Şinası Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı'nın özel hayatı, ailesi ve kızı merak edildi!

    Müge Anlı eşi (kocası) Şinası Yüzbaşıoğlu kimdir Müge Anlının özel hayatı, ailesi ve kızı merak edildi
    expand

    Geçen yıl evlenen Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşoğlu merak uyandırmıştı. Sunucu Müge Anlı'nın kızı Lidya'nın Ramazan ayında bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktı. İşte Lidya Akdağ'a dair bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana doğumludur. Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Geçen yıl Müge Anlı ile evlendi. Peki ama Müge Anlı'nın kızı kimdir?

    Koç Üniversitesi'nde okuyan Lidya, Ramazan ayında katıldığı ve Asuman Krause'nin sunduğu Aileler Yarışıyor programında ortaya çıktı.

    Lidya Akdağ kimdir? 

    Müge Anlı ve Burhan Akdağ 1993 yılında evlendi. Çiftin, 2002 senesinde kızıları Lidya doğdu. Müge Anlı'nın kızı Lidya 21 yaşında.

     
    Müge Anlı ve Burhan Akdağ, Lidya 6 yaşındayken boşandı. İlerleyen zamanda kızları Lidya için sık sık bir araya gelen çift, bir kez daha nikah masasına oturdu. Çift ilerleyen zamanda tekrar boşandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow