Muhteşem selfie!

Muhteşem Yüzyıl sergisinin açılışına Halit Ergenç damga vurdu. Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç sergideki silikon heykeliyle selfie çekti.
Dünyanın 55 ülkesinde 300 milyona yakın kişi tarafından takip edilen Muhteşem Yüzyıl dizisi bir sergiyle yeniden hayat buldu.
Uniq İstanbul'da açılan ‘Muhteşem Yüzyıl-Teşhir-i İhtişam’ sergisinde yapıma ait kostüm, aksesuar ve heykeller yer alıyor. Dizinin yapımcısı Timur Savcı ile İstanbul Exhibitions CEO’su Kemal Gürkaynak ve Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Balcı’nın işbirliğiyle başlayan sergi 14 ayda tamamlandı.
Heykeltıraş Murat Daşkın tarafından yapılan ve sadece sakal kalıp işlemi için bile 6 saat harcanan Kanuni heykeliyse Halit Ergenç'e duygu dolu anlar yaşattı.
Heykelle özçekim yapan Halit Ergenç, “Sergiden çok etkilendim. İçimde inanılmaz şeyler oldu” dedi.
Meryem Uzerli, Halit Ergenç'in önünde diz çöktü!
Muhteşem Yüzyıl oyuncuları şimdi nerede?
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
15 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? MasterChef Yeni Bölümde Olacak? 15 Haziran TV Yayın Akışı Listesi
Doğuş'tan kafa karıştıran paylaşım! 'Arada bir düşmüş rolü yapın'
Ünlü şarkıcı Lara İran'da mahsur kaldı: "Üstümüzden füzeler geçiyor"
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan'ı İlk Kez Gösterdi! İşte O Paylaşım
Tuğçe Tayfur'dan Babası Ferdi Tayfur'a Duygusal Mesaj: Kızlarımı Göremedin Ama...