Murat Cemcir: Kahkahanın rekabeti olmaz

Yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in oturduğu, oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin ve Devrim Yakut’un yer aldığı “Baba Parası” filminin çekimleri tamamlandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Film ekibi çekimlerin bitmesini Kanyon’da bir akşam yemeğiyle kutladı. Yemek sonrası basınla bir araya gelen ekip soruları da yanıtladı.
Murat Cemcir muhabirlerin Cem Yılmaz’ın yeni filminin de vizyona girdiğini hatırlatması üzerine “Kahkahanın rekabeti olmaz. Komedi her zaman olsun, herkes başarılı olsun” diye konuştu. Filmdeki aksiyon sahneleri dikkat çeken Ahmet Kural, “Bayağı koşturma ve atlama var. Tabii ki dublör vardı ancak birkaç sahnede ben kendim yer aldım. Aksiyonun dibine vurduk” dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
81 yaşında gençlere taş çıkarttı! Nebahat Çehre Aşk orucunu bozdu mu?
Arif ve Barbi Gamze buluştu! Hayat Bilgisi oyuncularından seneler sonra itiraf!
Şakir Paşa'nın Ayşe'si Nilsu Berfin Aktaş sezon finali hakkında konuştu!
Ceyda Düvenci'den boşanan Bülent Şakrak yeni aşkını ilan etti! Ünlü tasarımcı Duygu Arabacıoğlu ile birlikte!
Milyoner'e damga vuran Albino Hastası yarışmacı! Yasin Erdoğan kimdir?