Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti Giresun'da tatilde

Neslihan Atagül memleket sevdasını yine konuşturdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Birçok ünlü, yaz için rotasını yurt dışına çevirirken Neslihan Atagül, "Bir başkadır memleketim" dedi.
Kendisi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu ile mütevazı tatilleriyle bilinen Neslihan Atagül, önceki gün memleketi Giresun'a gitti.
Görele'de annesi ve aile büyükleriyle bir araya gelen 26 yaşındaki oyuncu, önceki gün mütevazı bir pidecide ziyafet çekti.
Giresun başta olmak üzere Karadeniz'deki yaylaları gezerek yazın keyfini çıkaran Neslihan Atagül, "İşte Karadeniz kızı" dedirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'ın yıldızı Icardi ile China Suarez evleniyor mu? Wanda Nara'nın o paylaşımı dikkat çekti: 'BENİ GERÇEKTEN SEVMEDİ!"
Nazan Öncel'in sağlık durumu nasıl? Ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı! 'ANJİYO FASLINA GEÇİLDİ!'
Survivor Almeda'yı kim ihbar etti? Acun Ilıcalı, diskalifiye edildiğini duyurmuştu! Tepki çeken Ayşe Yüksel'e sevgilisi sahip çıktı
İnci Taneleri’nin Tahsin’iydi! Şinasi Yurtsever'in acılı eşinden yeni paylaşım!
BEŞİKTAŞ'IN ESKİ YILDIZINA BÜYÜK ŞOK! Nihat Kahveci için uzaklaştırma kararı!