Nusret'in yeni şubesine ünlüler akın etti
Tuzlama hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, son şubesini önceki gün Kapalıçarşı'da açtı.
Haberin Devamı
/

Sözcü'nün haberine göre açılaşa gelenler arasında Chris Noth, Arda Turan, Mustafa Ceceli-Selin İmer, Burak Yılmaz, Hakan Ural, Selam Çilek, Murat Pilevneli, Tamer Yılmaz, Sevan Bıçakçı, İsmail acar, Ayşe Azizoğlu, Ender Saraç, Emre-Burcu Ziyal, Hakan Öztürk, Sinem Yıldırım, Uğur Kurul, Esra Üstünkaya, Sinan Sertel, Tuba Ergin, Uğur Tan, Arzu Kunt gibi isimler vardı.
/

Yoğunluktan fırsat bulup gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nusret Gökçe, “Son şubemizi de açtık hedef bütün dünya, öncesinde Las vegas, Los Angeles, ve Londra var burası da dünyanın merkezi” şeklinde açıklama yaptı.
Haberin Devamı
/

Muhabirlerin ‘Mustafa Ceceli sizin halay videosunu çekmek istemiş ama bir türlü yapamamış ve sürekli düşmüş' sorusuna gülerek cevap veren Gökçe, “Mustafa istesin birlikte belki yeni bir şey yapabiliriz” diyerek espri yaptı.
/

Geceye katılan isimlerden Amerikalı oyuncu, Sex and the City, 1 ve 2 Yeni Hayat, Bay Mükemmel yanı sıra bir çok film ile tanınan Chris Noth da vardı. Çıkışta kendisine yöneltilen sorulara cevap veren ünlü aktör, sorulara kaçamak cevaplar verdi. “Burada mükemmel bir atmosfer var çok beğendik aynı zamanda Nusret'i yakından tanıyoruz” dedi.