Oğuzhan Koç evlilik sorularını yanıtladı

Oğuzhan Koç geçen cuma Etiler’deki Elbet adlı mekânda görüntülendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hazal Subaşı’yla ilişki yaşayan şarkıcı, “Bugün Hazal Hanım’ın doğum günü ama sizi yalnız gördük, kendisi nerede?” sorusuna “Hazal, ‘Aydınlıkevler’ oyunu için Ankara’da” yanıtını verdi.
Koç, doğum günü hediyesi alıp almadığı sorulunca esprili konuştu: “Haftaya da benim doğum günüm var, ona göre hesap yaparak güzel bir şey aldım. Ben de hediyemi bekliyorum, sizin aracılığınızla duyurmuş olayım.”
Yoğun çalışma tempolarının ilişkilerini olumsuz etkilemediğini söyleyen Koç, “Birbirimizi özlüyoruz, birlikte geçirdiğimiz zamanlar daha da kıymetleniyor” dedi.
Şarkıcı, evlilik sorusunu da “İnşallah yol bizi oraya götürür. Olur, neden olmasın?” diye yanıtladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Pelin Karahan ve Bedri Güntay'ın Bodrum'daki Milyonluk Keyfi! Lüks Araçları Görenleri Hayran Bıraktı
Ece Mumay'dan Cesur Tatil Paylaşımı! Bikinili Pozları Olay Oldu
Seda Sayan ve Çağlar Ökten Romantik Tatillerinde Aşklarını Yeniden Tazelediler! "Sevgilim" Notuyla Paylaşım Yaptı
Sinan Akçıl ile Ece Erken aşka geldi! 'Enişteci' yorumlarına sert tepki!
Tepkiler peş peşe geldi! Hülya Avşar'dan olay sözler: 'BENDEN AZ PARA KAZANAN ERKEĞE SAYGI DUYMAM!'