Özcan Deniz konseri ertelendi

Özcan Deniz'in 2 Aralık Cuma günü Almanya'nın başkenti Berlin'de vereceği konser, ünlü şarkıcının orkestra ekibinin vize başvurularının sonuçlanmaması sebebiyle 27 Nisan 2023 tarihine ertelendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Özcan Deniz ve orkestra eki, 2 Aralık'taki Berlin konseri için vize başvurusunda bulunmuştu. Ancak orkestra ekibinin geç başvuruda bulunmaları nedeniyle altı haftadır sonuç alamadıkları öğrenildi. Bunun üzerine Özcan Deniz, konserini ertelemek zorunda kaldı.
Ünlü şarkıcının yapım şirketi tarafından "Bilgilendirme" başlıklı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Sevgili Özcan Deniz hayranları; 02.12.2022 günü Berlin'deki konserimiz için yaklaşık altı haftadır vize başvurusu sonucunu beklemekteyiz. Şu ana kadar olumlu ya da olumsuz sonuç alınamadığı için konserimizi 27.04.2023 tarihine ertelemek zorunda kaldığımızı duyurmak isteriz. Anlayışınız için sonsuz teşekkürler. Görüşmek dileğiyle.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Müjde Ar'dan sert tepki! Muhabirlerle tartıştı: ‘ÖZÜR DİLEYECEKSİN!’
Yaprak Dökümü'nün Deniz'iydi! 2 ay önce anne olan Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz!
Kavak Yelleri'nin Mine'si Aslı Enver 41 yaşında! Ünlü oyuncu doğum gününü böyle kutladı: 'BU SENE KENDİM İÇİN DİLEĞİM YOK!'
Survivor'dan elenen yarışmacı belli oldu! GÖZYAŞLARI İÇİNDE ADAYA VEDA ETTİ!
Derya Şensoy-Yağız Can Konyalı çifti aşka geldi! VİYANA'DA ROMANTİK KAÇAMAK!