Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü
Özlem Kaymaz, iki ay önce Hollanda’daki sağlık skandalı yüzünden ameliyatı yapılamayan Nager Sendromu hastası oğlu Daniel’i tedavi için dün Akdeniz Üniversitesi’ndeki ABD’li doktoruna götürdü.
Haberin Devamı
/

Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel de Vries'in sağlığına kavuşması için canla başla uğraşıyor.
/

Özlem Kaymaz, oğlunun çenesindeki problemden dolayı nefes alması güçleşince ameliyat için geçen yıl Hollanda'ya gitmişti. Ancak, yoğun bakımda yeterli yatak ve hemşire olmadığı gerekçisiyle ameliyat iptal edilmişti.
Haberin Devamı
/

Hayal kırıklığına rağmen umudunu yitirmeyen Özlem Kaymaz, Kasım 2018'den beri doktor arayışındaydı. Eski manken, dün oğlunun ABD'li doktorunun Akdeniz Üniversitesi'ne gittiğini öğrendi. Soluğu Antalya'da alan Özlem Kaymaz, oğlunun sağlığına kavuşması için çıktıkları yolculuğu da "Sebeb-i ziyaretimiz mühim" mesajıyla sosyal medyada duyurdu.
/

44 yaşındaki Özlem Kaymaz, boğazından acil ameliyat olması gereken Daniel'in sağlığı için aylardır uğraşıyor. (Takvim)