Özlem Kaymaz oğlunun ameliyatı iptal edilince çok sinirlendi

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki Nager Sendromu hastası oğlu Daniel'in çene ameliyatı için dün Hollanda'ya gitmişti. Kaymaz, bugün oğlunun ameliyatı yoğun bakımda yer olmadığı için iptal edilince sosyal medya hesabından isyan etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Özlem Kaymaz Nager sendromuyla doğan oğlu Daniel'in yıllardır çektiği acılardan kurtulması için çok çabalıyor.
Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki oğlunun nefes almada zorluk çekmesi üzerine makinesiz uyuyamamaya başladığını söylemişti.
Oğlunun bugün geçireceği çene uzatma operasyonu için Hollanda'ya giden Özlem Kaymaz yoğun bakımda yatak olmadığı için ameliyat iptal edilince Instagram hesabından sitem etti.
İlham veren 12 isim TEDx Bahçeşehir'de
Nager Sendromu nedir?
Çok nadir görülen bu doğumsal hastalığın şimdiye kadarki vaka sayısı 90. Başlıca belirtisi yüz, yanak ve çene bölgesinin yeterince gelişmemesi. Hastalarda kafatası anomalisi ile birlikte ciddi nefes alma, yemek yeme ve konuşma engeli yaratıyor.
Özlem Kaymaz'ın paylaşımı:
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Spiderman'in yıldızıydı! Jack Betts hayatını kaybetti!
Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu linç mesajlarına isyan etti! 'ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM!'
Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada, İhsan Çilsal ile evlendi! 6 YILLIK İLİŞKİDE MUTLU SON!
Hadise'nin konser tarzı olay oldu! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı
MasterChef jürisi Danilo Zanna, Mattia Ahmet Minguzzi’yi böyle andı: 'BAZI ACILAR VARDIR Kİ ANLATILAMAZ!'