hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pınar Eliçe: Çocuklarımla gurur duyuyorum

    Pınar Eliçe: Çocuklarımla gurur duyuyorum
    expand

    Şarkıcı Pınar Eliçe, önceki gün oğlu Derin Deniz ile Nişantaşı City's'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, çocuklarına hiçbir zaman sanatçı kimliğini söylemediğini, kızı ve oğlunun ünlü olduğunu okul arkadaşlarından öğrendiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    52 yaşındaki Pınar Eliçe, geçtiğimiz gün oğlu Derin Deniz ile Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Oğlunun iş hayatında olduğunu söyleyen şarkıcı, şöyle konuştu:

    Oğlum inşaat ve enerji işinin başında... Kızım son sınıfta, avukat olacak. Oğlum iş insanı, kızım avukat. Sırtım yere gelmez. Çocuklarımla gurur duyuyorum. Annelerin ilk ve son aşkı oğullarıdır.

    Çocuklarına popüler olduğunu söylemediğini belirten Eliçe, "Çocuklara hiçbir zaman sanatçı kimliğimi söylemedim. Ortaokula başlayınca çocuklarımın arkadaşları onlara benim ünlü olduğunu söylemiş. Çocuklarım daha sonra Google'a bakınca, 'Anne sen ne kadar meşhurmuşsun' demişlerdi" diye ünlü isim, "3-4 yıl öncesine kadar aktif değildim. Geçen ödül töreninde ise, 'Anne sen ne kadar önemli iş yapıyormuşsun' dediler" diye konuştu.

     

    Pınar Eliçe, "Gelin adayı olur mu sanat camiasında?" sorusuna, "Kimi isterse başımın tacı... Sanatçı ve manken olabilir. Onun tercihi. Nasıl mutluysa" yanıtını verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Çalışmalarından bahseden şarkıcı, "Almanya'dan geldim. Ayın 26'sında Kıbrıs'tayım. Ayın 3'ünde Nişantaşı'na taşınıyorum. Sonrasında tatil var. Ondan sonra festivaller başlıyor. Yeni şarkımın klibi olacak. Baya yoğun olacak. Çalışmaya devam. Yakında televizyon sürprizi olacak. Bayram sonra başlıyor" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow