Program yayından kaldırılıyor!

Dünya Güzellerim isimli televizyon programı yayından kaldırılacağı açıklandı.
"Dünya Güzellerim" isimli programın RTÜKtarafından yayından kaldırılmak istendiği iddia edildi. Kanal yöneticileri ile masaya oturan RTÜK yetkilileri, son 5 bölümün yayınlanmasına izin verdi. Program 5 bölüm sonra veda edecek. Küfür, şiddet ve küçük düşürücü ifadelerin yer aldığı, ilginç görüntülerin izleyici ile buluştuğu program, RTÜK'e binlerce defa şikayet edilince 450 bin liralık ceza kesilmişti.
RTÜK'ün birçok skandalın yaşandığı ve binlerce şikayet alan Dünya Güzellerim isimli programı bitirmek istediği iddia edildi. RTÜK yöneticileri ve kanal yöneticilerinin yüz yüze yaptıkları toplantıda televizyon kanalı yetkilileri, programın hemen bitirilmesini istemedi.
Medya Radar'da yer alan habere göre; Ellerinde çekilen fakat yayınlanmayan 5 bölüm olduğunu kaydeden kanal yöneticilerinin, bunları da yayınladıktan sonra programı bitireceklerini söylediği iddia edildi.
Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un yer aldığı Dünya Güzellerim programındaki diyaloglar zaman zaman rahatsızlıklara neden olmuş ve RTÜK'ün gündemine taşınmıştı.
RTÜK, geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy ile Banu Alkan arasındaki diyaloglar nedeniyle kanala 450 bin lira para cezası vermişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hadise'den sürpriz ziyaret! UZAK ŞEHİR'İN YILDIZLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Asmalı Konak'ın Bahar'ıydı! Nurgül Yeşilçay son noktayı koydu: 'İSTANBUL'DAN KAÇMAK YANLIŞ MI?'
YEŞİLÇAM YILDIZLARI KARŞI KARŞIYA! Usta oyuncu Kadir İnanır’dan Hülya Koçyiğit’in firmasına dava!
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den çarpıcı itiraf: '29 YILDIR NAFAKA ÖDEYEN DÜNYADAKİ TEK ADAMIM!'
Arka Sokaklar'ın Ali'siydi! Alp Korkmaz'ın son hali şoke etti: 'KALPTEN GİTTİK BEYEFENDİ!'