Reyhan Karaca takipçilerini yıllar öncesine götürdü

1997 yılında çıkardığı ikinci albümde yer alan 'Sevdik Sevdalandık' şarkısıyla kariyerinde büyük bir çıkış yapan Reyhan Karaca, sosyal medyada yayınladığı bir fotoğrafla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. 52 yaşındaki şarkıcı, çocukluk yıllarına ait bir karesini paylaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden, şarkılarıyla bir döneme damga vurmayı başaran Reyhan Karaca, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla adından söz ettirdi.
11 YAŞINDAKİ HALİNİ PAYLAŞTI
Ünlü şarkıcı, 321 bin takipçisinin bulunduğu hesabından babası Ahmet Karaca ile çekilen bir pozunu yayınladı. Karaca, 1981 yılında Kilyos'ta çekilen fotoğrafına, ''Babam ve ben'' notunu düştü ve kalp emojisi ekledi.
"ADIM BU ŞARKIDAN DOLAYI REYHAN"
Daha önce Bakü’de bir televizyon kanalına konuk olan şarkıcı, adının hikayesini anlatmıştı:
Azerbaycan'ın ünlü sanatçısı Reşid Behbudov'un 'Dağlar Kızı Reyhan' şarkısı Türkiye'de çok meşhur olduğu yıllarmış. Babam, adımı bu şarkıdan dolayı 'Reyhan' koymuş.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Aşk- Memnu'nun Nihal'iydi! Hazal Kaya, hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Yezdan Kayacan'a böyle veda etti: 'HUZURLA UYU!'
Eşref Rüya'nın Nisan'ı Demet Özdemir ve ablasının pozlarına beğeni yağdı! 'Şanslı olduğum çok şey var ama sen hep ilk sıradasın'
Demet Akalın minik hayranının gönlünü böyle aldı! 'ÇINARCIK'TA KIRILAN KALP, İZNİK'TE ONARILDI!'
SURVIVOR'DA FİNALE ÇIKAN İSİMLER BELLİ OLUYOR! Adem, Batuhan ve Volkan gözünü şampiyonluğa dikti!
Sinan Akçıl, Eski Sevgilisi Hadise Hakkında Olay Cevap Verdi: "Reklam Yapıyor"