Reynmen: Ağlamak yok, birlikte şarkı söyleyeceğiz
Geçtiğimiz günlerde Romanyalı Inna ile ‘Wherever You Go’ adlı şarkısını çıkaran Reynmen, Kadıköy'de konser verdi. Kadıköy sahilde yaklaşık yedi bin dinleyiciye seslenen Reynmen, "Elim ayağım titriyor" dedi.
Kendisine gösterilen sevgi karşısında duygularını ifade eden Reynmen, "Elim ayağım titriyor. Çok heyecanlıyım."
"Bu nasıl güzel bir enerji. Bu benim İstanbul’daki üçüncü konserim. Buraya hep beraber eğlenmeye geldik. Sizleri tüm kalbimle selamlıyorum" dedi.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor
Konserin ortalarında arkada bir arbede olduğunu fark eden şarkıcı, güvenliğin müdahale etmesini istemedi ve tarafları yatıştırdı.
Gerginlikten etkilenen ve ağlamaya başlayan bir kız çocuğunu sahneye alarak, onun en sevdiği şarkıyı birlikte söyleyen Reynmen, "Ağlamak yok, birlikte şarkı söyleyeceğiz. Bu şarkı Merve için" dedi.