"Safiye Soyman’dan teve2 Magazin Masası’na samimi açıklamalar…"

teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası” na bugün, ünlü sanatçı Safiye Soyman telefon ile bağlandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yakın arkadaşı Seda Sayan olmadan ilk kez Londra’ya tatile giden Safiye Soyman, dostu yanında olmadığı için onu çok özlediğini belirterek “Seda Sayan’la günde 3-4 kez görüntülü konuşuyoruz.” dedi.
“Ayakkabıda değil ama çantada imitasyon ürün kullanıyorum”
Londra’nın dünyaca ünlü markalarını buluşturan bir alışveriş merkezinde alışverişe çıkan Safiye Soyman, ayakkabı fiyatlarını görünce “çakma ayakkabı” polemiğine de dahil oldu.
“Ayakkabıda tercih etmem ama ne yalan söyleyeyim çantada imitasyon ürün kullanıyorum.” diyerek bir de itirafta bulundu.
“teve2 Magazin Masası” canlı yayınla hafta içi her gün teve2’de…
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
27 NİSAN BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? Eyüpspor Galatasaray maçı ne zaman? 25 Nisan tv yayın akışı listesi
Emlak kraliçesi olarak biliniyor! Aşk-ı Memnu'nun 'Hülya'sı Zerrin Arbaş evinin kapılarını açtı
Türkan Şoray'ın hastalığı ortaya çıktı! 25 kilo vermişti
Anne olmak için gün sayıyor! İşte Sahra Işık'ın son hali
İrem Derici'den duygusal paylaşım! 'Çok pişmanım'