Sahneme hiç saygın yok mu

DJ ve prodüktör Doğukan Manço, geçtiğimiz akşam 3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali kapsamında Kapadokya’da sahne aldı. Yaklaşık 10 bin festival katılımcısını coşturan Doğukan Manço, konser sonunda kendisinden önce sahne alan Zeynep Bastık’a sosyal medyada sitem etti. (Hürriyet)
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bastık’ın sahne finalini “Ben Adam Olmam” ve “Sakin Ol” şarkıları ile yapmasına sinirlenen Manço, sosyal medyadan açıklama yaptı: “Ben senden önce sahne alsaydım, sana olan saygım gereği senin popüler olduğun şarkıları repertuvarıma koymazdım. Ama sen final şarkılarını peş peşe ‘Ben Adam Olmam’ ve ‘Sakin Ol’ olarak seçtin. Tesadüf mü yoksa sahneme hiç mi saygın yok?”
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
41. yaş gününü bu sözlerle kutladı: Birce Akalay, ''Bu Haziran diğer Haziranlar gibi değil.''
22 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? Mert Öztürk Kuralsız Sokaklar Ne Zaman? Bugün Televizyonda Neler Var? 22 Haziran TV Yayın Akışı Listesi
Sinan Engin'in Kızı Elif Engin ile Ahmet Ahlatcı'nın Oğlu Ahmet Emin Ahlatcı Evlendi!
Demet Akalın'dan Hadise'ye İma mı? Beyonce Konserinden Olay Sözler
Melisa Döngel Alkollü Araç Kullanırken Yakalandı! Ehliyeti Alındı