'Şarkılar Bizi Söyler'e Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor

Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Programın yeni bölümüne Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Her cumartesi izleyiciyle buluşan fenomen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, unutulmayacak bir bölümle ekrana gelecek. Müzik şöleninde; Serdar Ortaç’ın 90’lardan günümüze kadar yaptığı, pop müziğe damga vuran hit şarkıları yer alacak. Şarkıları hem Serdar Ortaç hem de sevilen sesler yorumlayacak.
Hikayelerin süsleyeceği şarkılar hep birlikte söylenecek, unutulmayacak performanslarla Şarkılar Bizi Söyler'in 10 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’deyayınlanacak 61'nci bölümü ile stüdyoda müzik ziyafeti yaşanacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İdil Bilgen: Türk bayrağını dalgalandırmak çok özeldi
Sibel Can'a Anneler Günü'nde duygulandıran sürpriz! Çocukları ve gelinleriyle poz verdi
Wanda Nara ile China Suarez arasında not krizi! Paylaşımları olay oldu
Sahnede kalp krizi vakaları arttı! Cenk Eren'den hayat kurtaran hamle
Defne Samyeli'den Anneler Günü Paylaşımı: Kızlarıyla Verdiği Pozlar Beğeni Topladı