Seda Bakan: Uykusuz geceler tekrar başladı
Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Seda Bakan, 'Ela' adını verdikleri ikinci kızını 2 Eylül'de dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz gün Emirgan’da kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuşarak; uykusuz geçirdiği gecelerden yakındı.
Haberin Devamı
/

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikâh masasına oturmuş, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu.
/

Ünlü çift, kızlarına 'Ela' adını verirken, doğumun gerçekleştiği hastaneden yapılan açıklamada, “Anne Seda Bakan Erel ve bebeğin sağlık durumları gayet iyi. Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" denilmişti.
Haberin Devamı
/

Oyuncu, sonraki günlerde ise doğum yaptığı hastaneden taburcu olmuştu. Basın mensuplarıyla konuşarak kızı Ela’nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve güzel bir doğum süreci geçirdiğini ifade eden Seda Bakan, “Ailemiz kızlar kampı gibi oldu. Ali’de bir tane daha kızı olsun çok istiyordu, onun dilediği oldu. Bizim ailede sadece kız var biliyorsunuz. Erkek için artık damatları seveceğiz” diyerek gülümsemişti. İkinci kez anne olmanın mutluluğu yaşayan 36 yaşındaki ünlü isim, önceki gün Emirgan’da bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan, şöyle konuştu:
/

Kızım Ela ile birlikte pazardan alışveriş yaptık ve sonra da yorgunluk kahvesi içmeye geldim. Uykusuz geceler tekrar başladı, çok fenayım arkadaşlar. Tekrar başa sardık. Leyla, alıştı kardeşine. Doğum kilolarından kurtulamadığı görülen Bakan, "Doğum kilolarım var biraz ama gidecek kendiliğinden. Spor yapacak hiç vaktim olmuyor. Bugün de hastayım biraz çok konuşamayacağım müsaadenizle" ifadelerini kullandı. Güzel oyuncunun, Ela’nın bebek arabasını pazar poşetleriyle dolu aracın bagajına koyarken bir hayli zorlandığı görüldü.