Sedat Doğan’a bir dava daha

Hırsızlık yaptığı için Brezilya’da cezaevine giren Doğan, şimdi de Işın Karaca’nın arkadaşı Ali Haykır tarafından dava edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Işın Karaca’nın arkadaşı Haykır, şarkıcının eski eşi Sedat Doğan’a ödünç verdiği 60 bin lira değerindeki fotoğraf makinesi ve ekipmanları geri alamayınca dava açtı.
Sedat Doğan’ın 2 yıla kadar hapsi isteniyor.
Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre;Hırsızlık yaptığı için Brezilya'da cezaevine giren Doğan, şimdi de Karaca'nın arkadaşı Ali Haykır tarafından dava edildi.
Haykır, ödünç aldığı makineleri geri vermeyen Doğan'dan şikayetçi oldu. Haykır, Karaca'ya güvenerek Doğan'a fotoğraf ekipmanlarını verdi.
Doğan, ödünç aldığı 60 bin lira değerindeki fotoğraf makinesi, lensler ve laptopları iade etmedi.
Bunun üzerine Haykır savcılığa başvurdu, Doğan hakkında 2 yıla kadar Özel İstihbarat hapis istemiyle dava açıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sırrı Süreyya Önder'in ölümü sonrası ünlülerden 'başsağlığı' mesajları: 'MEKANI CENNET OLSUN'
Çağla Şıkel’in ev hali! 'Kim der ki 46 yaşında!'
Ozzy Osbourne'dan sevenlerini üzen karar! 'Bir otel odasında ölmek istemiyorum'
Galatasaray'ın yıldızı Icardi aşka geldi: ‘Seninle olduğum sürece, nerede olduğumuzun önemi yok!’
Simge Ünal’a bir şok daha! ESKİ SAPIĞI YİNE HORTLADI