hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Senden Önce Kaan kimdir? Tansel Öngel kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Senden Önce Kaan kimdir Tansel Öngel kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    KANAL D'de yayınlanan Senden Önce dizisinin oyuncuları arasında yer alan Kaan karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Kaan merak uyandırdı. İşte Kaan hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaan karakteri, Senden Önce dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Senden Önce dizisindeki Kaan kimdir ?

    Senden Önce dizisi Kaan kimdir?

    Senden Önce dizisinde Kaan'yı Tansel Öngel canlandırıyor.   Tecrübeden ders çıkarmayan, sadece yorulur, yıkılmaya mahkumdur. Kaan, kardeşi Hakan’ın aksine, zor günlerin direnen değil, dövünen kişisidir. Romantiktir, kırılgandır. Kolay kanar, kolay kandırılır ve yazık ki kolay kolay da iyileşmez. Melankoliktir biraz, takıntılıdır Kaan. Cevaplara kolay ulaşamaz, sorgulamaz çünkü, dosdoğru güvenmeyi tercih eder. İyi biridir ve bu yüzden hiçbir zaman büsbütün iyi hissedememiştir kendini, doya doya iyiyim diyememiştir.

    Tansel Öngel kimdir?

    Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Kilis'de doğmuştur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis'de doğdu, Ankara'da büyüdü.
    Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu.
    2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk kez 2004 yılında "Uy Başımıza Gelenler" dizisi ile ekran karşısına geçerken Hakan Yılmaz, Başak Köklükaya, Aykut Oray, Nefise Karatay, Mustafa Üstündağ ile beraber oynadı.

    2010 yılında yönetmenliğini Osman Sınav ve Raşit Çelikezer'in birlikte yaptığı "Kılıç Günü" adlı dizide başrolde olarak Nur Erkul, Melike Güner, Ertan Saban, Yurdaer Okur, Ali Atay, Teoman Kumbaracıbaşı ile beraber oynadı.

    2011 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Venedik Kralı'nın oğlu Alvise Gritti rolünü oynadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow