Şener Şen'dan hayranlarını sevindirecek haber

Son olarak 2010 yapımı Av Mevsimi'nde rol alan usta oyuncu Şener Şen, Yavuz Turgul'un senarist ve yönetmenliğini üstleneceği yeni filmiyle beyazperdeye geri dönecek.
Ertem Eğilmez'in 1989 yılındaki ölümünün yalnızca yedi filmde yer alan Şen, Şerif Gören'in 1993 yapımı Amerikalı filmi haricinde, tamamen Yavuz Turgul'un filmlerinde rol aldı. Bu dönemde sırasıyla Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni(1990), Gölge Oyunu(1992), Eşkiya(1996), Gönül Yarası(2005), Kabadayı(2007) ve son olarak 2010 yapımı Av Mevsimi'nde Turgul'la çalışmış olan Şener Şen, yine bir Yavuz Turgul filmiyle beyazperdeye dönme hazırlığında.
Habertürk'te yer alan habere göre; Yavuz Turgul'la Karaköy'de buluşan Şen yeni projeyi konuştu. Mekana akşam saatlerinde gelen ikiliye, aralarında yapımcı Mine Vargı'nın da olduğu üç kadın eşlik etti. Şen, Turgul ve Vargı'nın ismi henüz açıklanmayan yeni filmlerinin ayrıntılarını konuştukları öğrenilirken filmde Şen'in, 'Banker Bilo'da olduğu gibi yine bir holding patronunu canlandıracağı belirtiliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal Candan'ın annesinden duygu dolu paylaşım: 'Kalbin iğrençliklere dayanamadı'
Hande Erçel'li sahneler sonrası ünlü oyuncudan bomba hamle! GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ BOŞANIYOR MU?
24 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? Bugün Televizyonda Neler Var? 24 Haziran TV Yayın Akışı Listesi
Hayal Köseoğlu 10 Yıldır Mücadele Ettiği Hastalığını Anlattı! Tüm Kazancının Tedaviye Harcamış
Can Yaman Yeni Sevgilisi İle İlk Kez Görüntülendi! Kırmızı Halıda Aşka Geldiler... Samimi Pozlar