Sevda Demirel-Doruk Doğrusöz evleniyor
Manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün sevgilisi Doruk Doğrusöz ile birlikte Nişantaşı Citys'da objektiflere yansıdı.
Haberin Devamı
/

City’s AVM mahalle katında yemek yiyen Sevda Demirel-Doruk Doğrusöz çifti, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.
/

Pandemi sürecinde evden çıkmadıklarını belirten Demirel, “Biz gerçekten zor bir süreç yaşadık. Uzak bir yerde yaşıyoruz, kapattık kendimizi, zor bir süreçti” dedi.
Haberin Devamı
/

Yazın evlenecekleri iddia edilen çiften Sevda Demirel'in cevabı dikkat çekti.
/

"Corona döneminde herkes kilo aldı ben kilo verdim, gelinliğin içine sığayım diye. Yazın sonunda düşünüyoruz."
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Sevda Demirel'in, cinsiyet değiştirip 'Doruk' ismini alan Neslihan Doğrusöz ile ocak ayında aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Doğrusöz, şubat ayında Demirel'e evlenme teklifi etmişti. 14 Şubat'ta nişanlanacakları haberleri basına yansıyan, ancak ilişkilerini sürpriz bir şekilde bitiren ikili, iki ay sonra 'aşk yeniden' demişti.
/
