Şeyda Coşkun: İlişkimizi zirvede bıraktık
Şeyda Coşkun, geçtiğimiz günlerde eşi Uğursay Yeğin'den boşandı. Ünlü isim biten ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı
/

Yaşam koçu Şeyda Coşkun 2014'te evlendiği Uğursay Yeğin'den geçenlerde boşandı. Şeyda ayrılık sonrası şunları söyledi: "Beni tanıyan herkes ‘yürümenin’ gücüne, hayatta hep sevdiklerimle birlikte yol almaya inandığımı bilirler. Bugüne kadar da hep “iyi ki yolumuz kesişti” dediklerimle birlikte yürüdük."
/

"10 sene önce de aynı duygularla Uğursay ile hayatta birlikte yol almak hayaliyle evlendik. Ancak, bundan sonra çok iyi iki dost olarak bu ilişkiyi zirvede bırakmaya karar verdik…"
Haberin Devamı
/

"Karşılıklı sevgi ve saygımız ömür boyu devam edecek. Oğlumuzun mutlu bir ortamda büyümesi için onun ‘anne ve babası’ olarak birbirimizin hayatında tüm gücümüzle ve emeğimizle var olmaya devam edeceğiz…"
/

"Nazım’ın dediği gibi, ‘Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek’ Ve tüm emeğimiz bundan sonra da birbirimiz için…"