Simge Sağın hayranlarına müjdeyi verdi

Simge Sağın hayranlarına müjdeyi verdi
expand

Bu yaza damgasını vuran 'Ben Bazen' adlı albümü ile adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, bayramda Alaçatı’da sahne aldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Cem Adrian: “Taşıyıcı anne arıyorum”

Sahne performansı ve yeni şarkıları ile hayranlarının kulaklarının pasını silen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Gülşah Saraçoğlu'nun tasarladığı kıyafetiyle de dikkatleri üzerine çekti. Konser öncesi muhabirlerin sorularına yanıt veren Simge Sağın, "Bayramdan sonra 'Ben Bazen' albümünde yer alan Sezen Aksu ve Sibel Algan imzalı 'Öpücem' adlı şarkıyı kliplendireceğim" diyerek hayranlarına müjdeyi verdi.

Çekimlerin ardından yaz tatiline çıkacağını söyleyen şarkıcı, "Önce iş sonra tatil" dedi. Sağın, bayramı "Umarım bu bayram hepimize barış ve mutluluk getirecek" diyerek kutlamayı ihmal etmedi

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow