hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Survivor Mustafa Kemal evli mi? Survivor Mustafa Kemal kimdir, çocuğu kaç yaşında? Mustafa Kemal eşi kimdir, kiminle evli?

    Son dakika: Survivor Mustafa Kemal evli mi Survivor Mustafa Kemal kimdir, çocuğu kaç yaşında Mustafa Kemal eşi kimdir, kiminle evli
    expand

    Survivor Mustafa Kemal kimdir? sorusu gündemde... Survivor ALL Star 2024'ün kadrosu açıklandı. Dikkat çeken isimlerin yer aldığı kadroda Mustafa Kemal'in kim olduğu sorgulanıyor. Kırmızı ve mavi olmak üzere iki takımın kozlarını paylaşacağı yarışmada Mustafa Kemal de yer aldı. Peki ama Survivor All Star 2023 Mustafa Kemal kimdir, kaç yaşında, evli mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor Mustafa Kemal kimdir? sorgulatması hız kazandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8'in sevilen yarışması Survivor'da beklenen sezon başladı. SMS oylamasının olmadığı ve sadece yarışmacıların güçlerinin gündemde olacağı Survivor yeni sezon kadrosunda Mustafa Kemal yer alıyor. Peki ama Mustafa Kemal kimdir? 

    Survivor Mustafa Kemal kimdir? 

    Kurt, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Profesyonel ragbi oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 2010 yılından beri oyuncusudur. Crossfit sporuyla da ilgilenen yarışmacı, çeşitli yerlerde Rugby Koç'u olarak görev yaptı.
     
     


     

    Acun Ilıcalı Mustafa Kemal'in oyuna dahil olmadığı günle ilgili açıklamalarda bulundu. ''Ben ayrılmaya hazırım şeklinde konuşmalar yapmışsın.'' diyen Acun Ilıcalı şunları söyledi: Bizim açımızdan konu kapanmıştı. Sonra galiba anladığım kadarıyla dahil olmak istemişsin.
    Benim aldığım bilgi bu.

    Mustafa Kemal ise şu açıklamayı yaptı: Kusura bakmayın lütfen. Prodüksiyonu ve yarışmayı zorda bırakmayı istemezdim. Ani kararlar verebiliyoruz. İstemediğim durumlar gelişti. Sonra tabii hatamı anladım ve farkına vardım. Murat abiden rica ettim ve sağ olun siz de kabul ettiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow