hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Yaban Çiçekleri nerede çekildi? 10 plaka neresi? Yaban Çiçekleri çekim yeri merak edildi!

    Son dakika: Yaban Çiçekleri nerede çekildi 10 plaka neresi Yaban Çiçekleri çekim yeri merak edildi
    expand

    ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri’nin ilk tanıtımı yayımlandı. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Yaban Çiçekleri dizisinin çekim yeri merak ediliyor. İşte Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? Sorusunun yanıtı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı “Yaban Çiçekleri” dizisi yakında ATV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor?

    Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor?

    Yaban Çiçekleri dizisi İstanbul ve Ayvalık'ta çekiliyor. 

    İstanbul'da başlayan ve Ayvalık'ta devam edecek olan dizi aşka, hayata ve yeni başlangıçlara dair yüreklere dokunacak. "Yaban Çiçekleri"nin konusu ise şöyle; "Daha iki küçük çocukken başlamıştı Kılıç ve Ela'nın hikayesi… Aşk, onlar için yürünecek uzun bir yoldu. Ama geriye, en geriye doğru... Yarım kalmış̧ bazı hikayeler, söylenecek sözleri kalmadığı için değil; eksik satırları, eksik fotoğrafları tamamlanmayı beklediği için yarımdı. Şimdi bu masum kalpler, aynı heyecanla hayat dolu bu aşk hikayesini yeniden yazabilecekler mi?"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow