Sosyal medyadaki eleştirilere ne yanıt verdi?

Ünlü yapımcı Elif Dağdeviren "Heberler" ekibi ile birlikte Mesut Yar'ın sunduğu "Burada Laf Çok"a katıldı. Dağdeviren, "Sosyal medyada bir takım yorumlar görüyoruz. 'Heberler hiç de komik değil, hiç de kahkaha attırmadı.' şeklinde. Bizim hedefimiz komik olmak değil, Mizah komik olmak değildir." dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Elif Dağdeviren, sosyal medyadaki bazı izleyicilerin beklentileriyle ilgili şöyle devam etti: " Komik olmadığımıza dair eleştirileri görünce, 'Eyvah! Baştan mizah dersi verip başlasaydık keşke' dedik. Mizah biraz da olaylara başka bir açıdan başka bir yerin içinden iğneyi sokarak baktırmak da demek. Bizim yaparken mutlu olduğumuz şeylerden biri de bu. İki haftadır yaptığımız toplantılarda gülemiyoruz. Gülmek de istemiyoruz, güldürmek de istemiyoruz. İşimiz mizah olduğu için işin başka bir açısını içine koymamız gerekiyor."
"Gülmek istemiyorsanız gülmeyin" diyen Dağdeviren aldıkları tepkilerden yaptıkları işin doğru yere ulaştığını gördüklerini söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
15 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? MasterChef Yeni Bölümde Olacak? 15 Haziran TV Yayın Akışı Listesi
Doğuş'tan kafa karıştıran paylaşım! 'Arada bir düşmüş rolü yapın'
Ünlü şarkıcı Lara İran'da mahsur kaldı: "Üstümüzden füzeler geçiyor"
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan'ı İlk Kez Gösterdi! İşte O Paylaşım
Tuğçe Tayfur'dan Babası Ferdi Tayfur'a Duygusal Mesaj: Kızlarımı Göremedin Ama...