hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucuları: Söylemezsem Olmaz sunucuları kimler oldu?

    Söylemezsem Olmazın yeni sunucuları: Söylemezsem Olmaz sunucuları kimler oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Söylemezsem Olmaz kadrosunda yapılan değişiklik sonrasında yeni sunucular merak edildi. Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan'ın sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz macerasına yeni isimlerle devam edecek. Peki, Söylemezsem Olmaz sunucuları kimler oldu? İşte Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucuları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Söylemezsem Olmaz programının sunucularında büyük bir değişiklik yapıldı. Ece Erken ve Bircan Bali ile bilinen Söylemezsem Olmaz son yıllarda sık sık yeni yorumcularla devam etti ancak hiçbir zaman isimler uzun soluklu olmadı. Seren Serengil'in Bircan Bali ile kavgasıyla dağılan son masada yer alan 3 isim de gönderildi. Program yeni yapımcı ve yeni yorumcularla yoluna devam etme kararı aldı. Üç sunucunun da değiştiği Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucuları belli oldu. Değişiklik haberini Selen Görgüzel duyurdu. Instagram hesabının hikayeler bölümünden açıklamada bulunan Görgüzel, şu ifadeleri kullandı:

    "Biliyorsunuz Temmuz ayı itibariyle Beyaz TV ekranlarında her sabah sizlerle buluşuyoruz. Önce Beyaz Magazin daha sonra Söylemezsem Olmaz'da... Ben çok keyif aldım, keyifli bir süreç geçirdim, çok güzel arkadaşlıklar edindim. Başta Beyaz TV ailesine ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum."

    "Çok sevgili yapımcımız Bilal Özbilge'ye teşekkür ediyorum. Fakat malumunuz biliyorsunuz biz Bilal Özbilge'nin ekibiydik, yapımcımız Bilal Özbilge'ydi. Kendisi, talihsiz bir rahatsızlık geçirdi. Şu anda iyileşti, çok şükürler olsun. Gayet iyi fakat biraz daha onun doktor raporu uzadığı için bu zaman zarfında başka bir ekip gelecek. Başka ekiple de bizim devam etmemiz çok etik olmazdı açıkçası. Yeni arkadaşlar bundan sonra Söylemezsem Olmaz programında sabahları sizlerle buluşmak üzere başlayacaklar Pazartesi gününden itibaren."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SÖYLEMEZSEM OLMAZ YENİ SUNUCULARI

    Sevilen programın yeni kadrosunda Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik olacak. Programın yeni isimlerinden Hande Sarıoğlu haberi; "Büyük ters köşe yapacığımı söylemişti, buyrunuz." sözleriyle verdi.

    Söylemezsem Olmazın yeni sunucuları: Söylemezsem Olmaz sunucuları kimler oldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow