hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı'nın oynadığı filmler! Duygu Nebioğlu'nun annesi yaşıyor mu?

    Suphiye Orancı kimdir Suphiye Orancının oynadığı filmler Duygu Nebioğlunun annesi yaşıyor mu
    expand

    Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Duygu Nebioğlu, yıllar sonra babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenmişti. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak annesini de buldu. Duygu Nebioğlu, ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu hatta bu ismin Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti. Fakat DNA testini yayınlayan Uğur Dündar bu iddiaları yalanlamıştı. Müge Anlı'ya katılan Nebioğlu, annesinin bir dönem ünlü sinema filmlerinde oynadığını da öğrendi. İşte Suphiye Orancı hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Duygu Nebioğlu'nun, Metin Akpınar'a karşı açtığı baba olma davası ve anne Suphiye Orancı'nın yaşadığı olaylar, Türkiye'nin dikkatini çekmişti. Suphiye Orancı'nın fotoğrafı sonunda gün yüzüne çıktı ve ismini 'Sofi' olarak değiştirmiş olduğu, yıllar önce dört küçük çocuğunu bırakarak Almanya'ya kaçtığı ortaya çıktı. Bu olay aslında 1989'da Hürriyet Gazetesi'nde haber olmuştu.
     
     DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi annesi Suphiye Orancı ile iletişime geçmeye çalışıyor. Nebioğlu, geçmişte Almanya'da yaşayan annesinin altı çocuğu olduğunu belirtti, bunların ikisinin Almanya'daki evliliğinden olduğunu ve dördünün ise evlilik dışı ilişkiden olduğunu ifade etti. Nebioğlu, annesiyle son görüşmesini 2010 yılında yaptığını ve 14 yıldır annesiyle iletişim kurmadığını açıkladı.
     
    Suphiye Orancı kimdir, hangi filmlerde oynadı?

    Suphiye Orancı'nın arkadaşı Merve Kutlay, Orancı'nın Almanya'da yaşadığını ve orada iki kızı olduğunu belirtti, Türkiye'deki kızlarından hiç bahsetmediğini söyledi.
     
    Suphiye Orancı kimdir Suphiye Orancının oynadığı filmler Duygu Nebioğlunun annesi yaşıyor mu

     1989'da Hürriyet Gazetesi'nde çıkan bir haberde, Suphiye Orancı'nın dramı anlatılmıştı. Bu haberde, Suphiye Orancı'nın dört çocuğunu bir aileye bıraktığı ve sonra kaybolduğu belirtilmişti.
     Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Oran'ın, 1980'li yıllarda çekilen İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Perihan Savaş ve Mine Çayıroğlu'nun oynadığı filmlerde figüranlık yaptığı ortaya çıktı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow