Survivor 2020’de dokunulmazlık oyununu kim kazandı, ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 dokunulmazlık oyunu ünlüler ve gönüllüler takımını bir kez daha karşı karşıya getirdi. İki takımın rekabetinde kaybeden taraf ada konseyinde bir eleme adayı belirledi. Peki, dün akşam Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?
Survivor 2020 eleme adayı dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyunu sonrasında belirlendi. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte de yarışmada gergin anların meydana geleceği öğrenildi. Yasin’in Sercan’a meydan okuduğu Yunus Emre’nin de Ardahan’la burun buruna geldiği bölümde tansiyon iyice yükselecek.
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
22 Mayıs’ta oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş ve gönüllüler takımı rahat bir konsey geçirmişti.
SURVİVOR 2020 ELEME ADAYI KİM OLDU?
Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı 3 oy alan Yunus Emre oldu. Yarışmacılar bir isim yazmak zorunda oldukları için Yunus Emre’nin adını verdiklerini belirttiler. Yunus Emre ise Sercan’a oy kullandı.
YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Yasin’in Sercan’ı karşısına aldığı bölümde Cemal Can kendisini güçlükle sakinleştirecek. Yunus Emre ise önce Barış’la ardından da Ardahan ile gerginlik yaşayacak. Ardahan’ın “ben diğerlerine benzemem” sözü iki ismi burun buruna getirecek. Yarışmacıların sinirlenmesine neden olacak gelişmeler ise yeni bölümle birlikte ortaya çıkmış olacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Cengiz İmren Kayahan'a vefasını böyle gösterdi! SAHNEYE TEKERLEKLİ SANDALYE İLE ÇIKTI!
Yalı Çapkını'nın Şehmuz'u Turgut Tunçalp baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi!
Arka Sokaklar'ın Gökçe'si Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? ÜNLÜ ÇİFTTEN ŞOKE EDEN HAMLE!
2 YILLIK EVLİLİK SONA ERDİ! Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı boşandı! 'Birbirimize olan sevgimizin en güzel hediyesi...'
Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz'den tatil paylaşımı: 'EN SEVDİĞİM ADA!'