hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Survivor Ogeday neden yok, elendi mi? Survivor Ogeday ne yaptı?

    Survivor Ogeday neden yok, elendi mi Survivor Ogeday ne yaptı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Survivor 2024 yeni bölüm fragmanında Ogeday ile ilgili Acun Ilıcalı’nın açıklama yapacağı bilgisi yer aldı. Son bölümde ada konseyinde yer almayan yarışmacıyı merak eden programın takipçileri “Survivor Ogeday neden yok, ne yaptı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Survivor Ogeday elendi mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor 2024’te dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yorucu parkurda kazanan takım kırmızılar olurken mavi takım eleme adayı belirlemek zorunda kaldı. Yapılan oylama esnasında Ogeday’ın ada konseyinde yer almaması ise dikkat çekmişti. Yapılan oylamada adı en fazla çıkan isim Hakan olurken Ogeday Girişken’in durumu ile ilgili Acun Ilıcalı’dan ilk bilgi paylaşıldı.

    SURVİVOR OGEDAY NEDEN YOK?

    Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamada Ogeday’ın durumu ile ilgili olarak ilk olarak mavi takımla konuşacağını ve mavi takıma özel bir acil durum konseyi gerçekleştireceğini ardından da kırmızı takımla alınan kararı paylaşacağını belirtti.

    Survivor Ogeday neden yok, elendi mi Survivor Ogeday ne yaptı

    SURVİVOR OGEDAY NE YAPTI, ELENDİ Mİ?

    Yeni bölüm fragmanında Yasin, Ogeday’ın yaptığı şeyi açıkladı ve “Ogeday üst eşofmanını giydi, sonra da ayakkabısını bağlamaya başladı. ‘Ne yapıyorsun sen’ dedim, ‘Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma’ dedim.” İfadelerini kullanacak. Yasin’in açıklamasında yer alan bilgilere göre Ogeday’ın alanı terk ettiği ve kamp alanından uzaklaştığı anlaşılıyor. Furkan ise “Ogeday’a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için” ifadelerine yer verecek. Ogeday Girişken’in elenip elenmeyeceği ise bugün ekrana gelecek bölümde açıklanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow