Survivor Patrick Ogunsoto kimdir? Yattara’ya benzerliği dikkat çekti!

Patrick Ogunsoto Survivor 2019’un yeni yarışmacısı olarak programa dahil edildi. Yunanistan takımı yarışmacıları arasına katılan Ogunsoto’nun da Yattara gibi futbolcu olduğu ortaya çıktı. Peki, Survivor 2019 Yunanistan takımının yeni yarışmacısı Patrick Ogunsoto kimdir?
19 Nisan 1983 yılında dünyaya gelen Patrick Ogunsoto Nijerya asıllı Yunan futbolcudur. Kariyerine 2000 yılında ülkesinin takımlarında başlayan Ogunsoto, Yunanistan, Belçika ve Kıbrıs’taki takımlarda forma giydi. 2010-2018 yılları arasında ise birçok Yunan takımı formasını terleten başarılı isim bir dönem Türkiye’de top koşturan Yattara’ya olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çekti.
1.79 boyunda olan Nijerya asıllı futbolcu forvet mevkiinde forma giydi ve iki ayağını kullanabilmesiyle Yunan ekiplerinin dikkatini çekti.
25 Ocak 2018’de sözleşmesinin sona ermesinin ardından futbolculuk kariyerini noktalayan Ogunsoto, Survivor 2019 kadrosuna dahil edildi.
Acun Ilıcalı’nın Ogunsoto’nun Survivor’a katılacağını açıklamasının ardından futbolcunun kariyeri merak konusu olmuştu.
Yunanistan takımı yarışmacıları arasında dahil edilen ismin yarışmadaki durumu ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
41. yaş gününü bu sözlerle kutladı: Birce Akalay, ''Bu Haziran diğer Haziranlar gibi değil.''
22 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? Mert Öztürk Kuralsız Sokaklar Ne Zaman? Bugün Televizyonda Neler Var? 22 Haziran TV Yayın Akışı Listesi
Sinan Engin'in Kızı Elif Engin ile Ahmet Ahlatcı'nın Oğlu Ahmet Emin Ahlatcı Evlendi!
Demet Akalın'dan Hadise'ye İma mı? Beyonce Konserinden Olay Sözler
Melisa Döngel Alkollü Araç Kullanırken Yakalandı! Ehliyeti Alındı