Survivor yarışmacısı müzik dünyasına giriş yaptı
Denisa Gültekin, Survivor 2017 yarışmasında sıra dışı tarzı ve performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışma sonrasında kariyerine müzik çalışmaları ile devam eden Survivor Denisa, DMC müzik etiketiyle yayınlanan ilk klibini müzikseverlerin beğenisine sundu. "Alamazsın" isimli teklide Ender Çabuker ile birlikte çalışan Denisa Survivor sonrası bir süre ekranlardan uzak kalmıştı.
Haberin Devamı
/

Survivor 2017'de adından söz ettiren isimler arasında bulunan Denisa Gültekin müzik kariyerinin başlangıcını yaptı.
/

Ender Çabuker ile birlikte hazırladığı parçayı müzikseverlerin beğenisine sunan Denisa'nın "Alamazsın" isimli parçası YouTube'da NetD müzik platformu altında yayınlandı.
Haberin Devamı
/

Parçanın söz, müzik ve düzenlemesinin Ender Çabuker'e ait olduğu bilgisi paylaşılırken Balkan Solo düzenlemesinin "Skeany Beatz" tarafından yapıldığı duyuruldu.
/

Klipte beraberindeki dansçılarla birlikte twerk yapan Denisa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda heyecanını dile getirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Survivor Denisa kimdir?
/

Denisa Gültekin, 18 Mart 1997 tarihinde Antalya’da doğdu. Milli sporcu olan yarışmacı, Türkiye'ye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluk kazandı.
/

Sosyal medya takipçisi her geçen gün daha da artan Denisa Gültekin yarışma öncesi yaptığı açıklamalarda "Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.” ifadelerini kullanmıştı. Survivor 2017'de 3. hafta elenen Denisa yarışma sonrasında bir süre ekranlardan uzak kalmıştı.