Tarkan hayranlarını konsere doyuracak

Tarkan hayranlarını konsere doyuracak
expand

Kızı Liya’yı kucağına aldıktan sonra bir süre eşi Pınar Tevetoğlu ile Almanya’da kalan Tarkan, 1 hafta sonra Türkiye’ye dönüyor. Sanatçının ilk işi kış konser takvimini ayarlamak olacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Temmuz ayında kızı Liya’yı Almanya’da kucağına alan Tarkan, bir hafta sonra Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor! Kızıyla vakit geçirmek için yaz aylarında klasikleşen Açık hava konser serilerini yapmayan Tarkan, hayranlarını daha fazla bekletmemeye karar verdi.

Akşam'ın haberine göre; Şarkıcı bir ilki gerçekleştirerek kışın sevenleriyle buluşacak. Hava şartlarından dolayı kapalı bir alanda konser verecek olan Tarkan, mekân arayışına da şimdiden başladı. Sanatçı, sevenlerini özlediği için bu sene sahnesini kışa aldı.

Uluslararası ödül

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği Üyeleri (IPRA) Altın Ödülleri’nde 'Sanat ve Eğlence' kategorisinde Turkcell fizy, Tarkan '10' adlı albümüyle birinci oldu.

Tarkan'ın striptiz görüntüleri sosyal medyayı salladı

TSM 2 için stüdyoya girecek

Bir süredir inzivaya çekilen Tarkan, Türkiye'ye döner dönmez de yoğun bir iş temposuna başlayacak. Tarkan Türk Sanat Müziği albümünün ikinci serisine start verecek. İlkiyle büyük beğeni toplayan Tarkan, İstanbul’daki evine yerleşir yerleşmez stüdyoya girecek.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Liya'ya reklam teklifi

Tarkan’ın kızı Liya reklam şirketlerinin de son dönemde gözdesi oldu! Tarkan’ın 3 aylık kızı Liya’ya çok sayıda teklif geldi. Yüksek ücretler konuşulsa da kızının şu an göz önünde olmasını istemeyen başarılı popçu, gelen talepleri anında reddetti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow