hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taş Kağıt Makas Azad kimdir? Aytaç Uşun kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Taş Kağıt Makas Azad kimdir Aytaç Uşun kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kanal D'de yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin karakterleri ve oyuncuları merak ediliyor. Sevilen dizide Azad karakterinin hikayesi de gündeme geldi. Aytaç Uşun'un hayat verdiği Azad'ın gizemi sorgulanıyor. İşte Taş Kağıt Makas Azad hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımını MF Yapım'ın, Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, Senaryosu Uğraş Güneş imzalı Taş Kağıt Makas dizisindeki Azad karakterinin ölümü gündemde... İşte Azad hakkında bilgiler... 

    Taş Kağıt Makas Azad kimdir? 

    Azad karakterini Aytaç Uşun canlandırıyor. Fecir Emirkıran'ın kuzenidir. Fecir'le birlikte hapise atılacakken sonrasında kurtulmuştur.

    Aytaç Uşun kimdir?

    Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Tam adı: Ertuğrul Aytaç Uşun. 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

    İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Doksanlar dizisi ile yaşayan ve bu dizideki Ozi rolüyle tanınmaya başlayan Aytaç Uşun; 2017’den itibaren Çukurdakiler dizisinde Meke karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de adından söz ettirdi. Sonraki yıllarda birçok film ve dizide daha oynadı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow