hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üç Kız Kardeş'te Sadık ve Müjgan evleniyor

    Üç Kız Kardeşte Sadık ve Müjgan evleniyor
    expand

     Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta; Sadık’ın (Reha Özcan), Müjgan'la (Aydan Şener) evlenmek istemesi damga vuracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrol oynadığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde; Somer, Türkan ve ailesi için sıfırdan başlayarak yeniden hayatını kazanmaya çalışır. Rüçhan ise yıllar sonra kavuştuğu oğlu Kartal ile hastane odasında duygusal bir konuşma yapar.

    Rüçhan’ın Kartal’a “Çok geç kaldım biliyorum” sözüne karşı Kartal’ın “Ben sadece sevmeyi öğrendim Rüçhan Hanım, sadece sevmeyi. O da sevilmeye yetmedi” cevabı Rüçhan’ı gözyaşlarına boğar.

     

    Sadık’ın sürpriz şekilde Müjgan’ı elinden tutup evine getirmesi ve evleneceğini söylemesi Türkan, Derya ve Dönüş’ü şoke eder. Üç Kız Kardeş’in bu evliliğe karşı çıkıp çıkmayacağı ise yeni bölümde cevap bulacak.

     İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, yeni bölümleri ile her cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow