'Vedat Milor ile Tadına Doyamadım' başlıyor!

Türkiye’de yeme-içme kültürünün marka ismi Vedat Milor, en özel lezzet rotalarıyla teve2'de. Ünlü gastronomi yazarı, yeni programı 'Vedat Milor ile Tadına Doyamadım' ile şehir şehir dolaşıyor, lokantaların menülerinde öne çıkan tatları keşfediyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’de kimi zaman “İyi döner nedir?” sorusunun peşine düşüyor, kimi zaman esnaf lokantalarının yemek kültürümüzdeki rolünün altını çiziyor.
"Yerel mutfaklar benim haysiyet meselemdir” diyen Vedat Milor hem geleneksel lezzetlerin dünden bugüne izini sürüyor hem de ünlü şeflerin imza yemeklerini tadarak yorumluyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2017 yılında eşinin vefatıyla sarsılmıştı! İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal artık çocuklarıyla bu evde yaşıyor
Sevil Akdağ kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevil Akdağ hangi dizilerde oynadı?
Şevval Sam, Volkan Konak'ın yaşama veda ettiği sahnede! 'En zor konser'
Annesinin ölümüyle kahrolan Sude Zülal Güler'den yürek sızlatan paylaşım
Sadakat’in isyanı; “Ağabeyinin karısını mı sevecek?”