Wilma Elles baş manken olarak yer aldı

Avukat Mehmet Şah Çelik ile 2022 yılında evlenen oyuncu Wilma Elles, Ekim 2023'te üçüncü kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü isim, modacı Melahat Şencan’ın önceki gün Fatih'te bir mekanda gerçekleşen defilesinde baş manken olarak yer aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Wilma Elles, "Oyunculukta olduğu kadar podyumlarda iddialı mısınız?" sorusuna, "Boyumdan dolayı her zaman mankenlik yaptım. Mankenliği seviyorum ve çok hoşuma gidiyor. Her kadın bence prensestir" cevabını verdi.
Üçüncü çocuğunu geçtiğimiz aylarda kucağına alan 37 yaşındaki oyuncu, "Çalışmaya başlamam iki hafta sürdü. Doğumdan önceki akşam Los Angeles'ta etkinlikteydim. Döndüm, doğurdum ve 14 gün sonra tekrar işe başladım. Önceden kadınlar tarlalarda çalışıyor, bebeklerini de üstünde taşıyorlarmış. Onları düşünüp kendimi böyle motive ediyorum. Bebeğimi de buraya getirdim çünkü daha çok küçük ve onu besliyorum” dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Arka Sokaklar'ın Barış'ıydı! Sarp Levendoğlu - Felicia Sağnak aşkı belgelendi! Kalp emojili paylaşım

Burcu Esmersoy'dan 'Maldivler' pozu! Bergüzar Korel kayıtsız kalamadı: 'Sana bakmaktan bikiniyi göremiyoruz'

Acun Ilıcalı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ‘Hull City’ forması! 'Beni çok onurlandırdı ve mutlu etti'

Serdar Ortaç'ın sağlık durumu nasıl? 15 GÜNDÜR TEDAVİ ALTINDA!

Koruması Can Polat öldürülmüştü! Dilan Polat'tan 'pes' dedirten Instagram hamlesi! Erişim engelini bakın nasıl aştı