Wilma Elles'in 'nafaka' isyanı!

Oyuncu Wilma Elles, Beşiktaş'ta gerçeleşen bir açılışa katıldı. Kerem Göğüş ile 2014 yılında aşk yaşamaya başlayan, Temmuz 2015'te ikiz bebekleri dünyaya gelen Elles, Mart 2019'da ayrıldığı iş insanına tepki gösterdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tiyatro oyununa devam ettiğini belirten Wilma Elles, bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki 'Caroline' rolü hakkında, “Benzeri bir karakteri oynamak isterim” açıklamasını yaptı.
2019 yılında yollarını ayırdığı iş insanı Kerem Göğüş ile yaşadığı nafaka sorunuyla ilgili de konuşan oyuncu, "Para vermedi. İhtiyacım yok ama karakter meselesi" sözleriyle, çocuklarının babasına sert bir göndermede bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MasterChef jürisi Danilo Zanna, Mattia Ahmet Minguzzi’yi böyle andı: 'BAZI ACILAR VARDIR Kİ ANLATILAMAZ!'
Nihal Candan toprağa verildi! Kız kardeşi Bahar Candan ve annesinin yürek burkan feryadı!
Kilyos Mezarlığı'na defnedildi! Ünlülerden 'Nihal Candan' mesajları!
21 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? Bugün Televizyonda Neler Var? 21 Haziran TV Yayın Akışı Listesi
Sinem Ünsal, 32 Yaşında! Sevgilisi Berk Cankat'tan Anlam Dolu Doğum Günü Mesajı: Dikkat Çeken Ayrıntı