hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yağmur Sarnıç'tan intihar girişimi! Emre Aşık'ın eski eşiydi! Yağmur Sarnıç kimdir, kaç yaşında?

    Yağmur Sarnıçtan intihar girişimi Emre Aşıkın eski eşiydi Yağmur Sarnıç kimdir, kaç yaşında
    expand

    Ünlü futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, intihar girişiminde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini söyleyen Yağmur Sarnıç'ın tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İşte Yağmur Sarnıç'ın sağlık durumu ve yaşamıyla ilgili bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, bugün Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde bulunan evinde çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı videoda intihar edeceğini söyledi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç'ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

    Yağmur Sarnıç kimdir? 

    Yağmur Sarnıç, son günlerde gündemde yer alan isim olmaya devam ediyor. Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Emre Aşık’ın eşi olarak tanınan Yağmur Sarnıç, 1993 tarihinde dünyaya geldi. Evlendikten sonra “Aşık” soyadını alan Yağmur Sarnıç’ın mesleği ise iç mimarlıktır. 2012 yılında Fransa’da Emre Aşık ile nikah masasına oturdu. 2017'de Sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götüren Yağmur Aşık, veterinerle yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiş, magazin sayfalarına konu olmuştu.2018 yılında boşanma kararı alan Emre-Yağmur Aşık çifti 2019 aylarında evliliklerine bir şans daha verme kararı almış ancak ihanet iddiaları ardından ikili yeniden boşanma başvurusunda bulunmuştu. Yağmur Aşık, boşanma kararı ardından “Sarnıç” soyadını kullanmaya başladı. İkilinin çekişmeli davası sürerken Emre Aşık’ın çocuklarının velayetini alması yeni bir krize neden oldu. Yağmur Sarnıç'ın sinir krizi geçirdiği anlar basına yansıdı.Emre Aşık ile boşanan Yağmur Sarnıç 3 çocuk annesidir.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow