hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Yalan dizisi bütün oyuncuları! Yalan dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yalan oyuncu kadrosu

    İşte Yalan dizisi bütün oyuncuları Yalan dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı İşte Yalan oyuncu kadrosu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    KANAL D’nin yeni dizisi Yalan oyuncu kadrosu merak ediliyor. Yalan dizisinin yaz dizisi olacağı planlanıyor. Yalan dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Yalan oyuncuları kimdir? İşte Yalan hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süreç Film’in yapımını  üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı “Yalan” dizisi yakında KANAL D izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Yalan dizisinin oyuncuları kim? 

    Kanal D’nin başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı Süreç Film imzalı Yalan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Peki ama Yalan dizisinin oyuncuları kim?

    Yalan  Oyuncu Kadrosu

    Yalan dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Yalan oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

    Yalan Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

    Yalan dizisinin oyuncuları arasında; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat yer alıyor.



    ASLIHAN GÜNER
    MELİKE KARACA

    Melike, sevgi ve şefkat dolu bir annedir. Hayatta her zorluğu aşabilecek güçte bir kadındır. Sevgi, güven, azim ve dürüstlük onun gücünün kaynağıdır. En zor şartlar altında bile kendisine bir yol bulup mutlaka çözüm üretir. Öyle ki, haksız yere suçlanarak cezaevine girdiğinde bile gerçek suçluyu bulmak için cezaevinde hukuk okumaya başlamıştır. Maharetli bir kadındır, özellikle dikiş nakış konusunda doğal bir yeteneği vardır. Yoksulluk içinde büyümüş olsa bile annesinden öğrendiği değerleri el üstünde tutan, paraya tamah etmeyen, erdemleriyle yaşayan biridir. Kızı Hazal onun hayata tutunma sebebidir. Melike kızının mutluluğu için her şeye dayanmaya hazırdır.  Ancak kızı hakkında öğrendiği büyük yalanla hayatının esas sınavıyla karşı karşıya kalacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EYLÜL TUMBAR
    DURU AKSOY

    Çok duygusal, güzel, masum ve yüksek potansiyelli pırıl pırıl bir genç kızdır. Varlıklı Aksoy Ailesinin ona verdiklerini tüketmek yerine, onlara değer katmaya çalışan Duru, aile şirketinde çalışır. Bir prenses gibi büyütülmüş olsa da, duygusal açıdan hep yoksunluk çekmiştir.  Annesinin duygusal gelgitleri nedeniyle erken olgunlaşmış, annesine annelik etmeyi öğrenmiştir. Anne ve babasının sorunlu evliliğinde büyük bir denge unsuru olan Duru, iş hayatında da hep annesinin gölgesinde kalmıştır. Bu gölgeden çıkıp kendi iç sesini bulmak Duru’nun gerçek yolculuğunu başlatacaktır. Melike’nin hayatına girmesiyle de Duru karşılıksız sevgi ile tanışacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

    SERRA PİRİNÇ
    HAZAL YILDIZ

    FEYYAZ DUMAN
    KADİR KARACA

    ATAKAN HOŞGÖREN
    KERİM KALELİ

    YEŞİM CEREN BOZOĞLU
    HÜLYA YILDIZ

    EMİR BENDERLİOĞLU
    CENGİZ YILDIZ

    ÖZGE BORAK
    BERRİN AKSOY

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KUBİLAY TUNÇER
    HALUK AKSOY

    ZEYNEP ERONAT
    ZEHRA KARACA

    RENAN BİLEK
    EMİN KALELİ

    OZAN YİĞİT
    VOLKAN BİLGEN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow