Yeşim Salkım: ‘‘25 yıllık arkadaşımla seviştim’’
Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, başrolünde yer aldığı 'Eğreti Gelin Ladik' filminin galasında yaptığı açıklama ile dikkat çekti.
Haberin Devamı
/

Yazar Şükran Kozalı'nın 'Eğreti Gelinler' romanından sinemaya uyarlanan, Yeşim Salkım'ın cesur sahnelerinin fragmana damgasını vurduğu 'Eğreti Gelin Ladik' filminin galası Beyoğlu Grand Pera Emek Sineması’nda yapıldı.
/

Filmle ilgili açıklama yapan Yeşim Salkım, "Ekibe bir vefa borcum var, çok uğraştılar. En heyecanlandığım filmlerim arasında yer alıyor.
Haberin Devamı
/

Buradakilerin hepsi bağımsız sinemaya gönül vermiş insanlar. Parasız yapılmış bir iş, ama gönülle yapılmış bir film" dedi.
/

49 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, filmde birlikte rol aldığı Hakan Eren hakkında, "Hakan Eren'in performansı da şahane... 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim" şeklinde espri yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı